U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Locatie en route

LET OP! Nieuwe locatie i.v.m. brand bij NBC Nieuwegein

Op 7 september 2022 is er brand ontstaan bij NBC Nieuwegein, waar de Ontmoetingsdag zou plaatsvinden. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen en op korte termijn een nieuwe, leuke en passende locatie gevonden, Aristo Utrecht Lunetten.

Locatie

Aristo Utrecht Lunetten

Brennerlaan 150

3524 BN Utrecht

Nederland

 

Centraal gelegen en (gratis) parkeren voor de deur

Aristo Utrecht Lunetten is strategisch gelegen nabij de A12 en A27 in het hart van Nederland. Bij het NS Station Lunetten bevinden zich gratis parkeerplekken. Ook in de wijk naast Aristo is het mogelijk om gratis te parkeren. Aristo heeft zelf ook een parkeerplaats waar je voor €8,75 per auto per dag kunt parkeren. Op deze parkeerplaats bevinden zich ook oplaadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route via Google Maps.

We adviseren je om geen waardevolle spullen in de auto achter te laten. Aristo beschikt over een beperkt aantal lockers en een niet-beveiligde garderobe.

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal rijdt bus 8 of de NS Sprinter naar Aristo. Wanneer je bij halte Station Lunetten uitstapt, sta je recht voor de deur van Aristo. Plan je route via 9292.

 

Plattegrond van Aristo

Ben je benieuwd hoe je de ruimte waarin jouw bijeenkomst plaatsvindt kunt bereiken in het pand? Hieronder vind je een uitgeschreven plattegrond:

Aankomst (restaurant) en registratie (verdieping 3)

Aristo heeft twee ingangen:

  1. Wanneer u de ingang neemt aan de kant van het NS station of de parkeerplaats bij het station, loopt u via de schuifdeuren het restaurant in. Let op, voor de ingang bevinden zich enkele traptreden op de stoep. Bij binnenkomst slaat u linksaf en loopt u via het restaurant naar de liften en trap. Aan het einde van het restaurant bevinden de liften en de trap zich aan de rechterkant.
  2. Wanneer u de ingang neemt aan de kant van de parkeerplaats van Aristo. Bij binnenkomst loopt u rechtdoor richting het restaurant. Voor het restaurant slaat u rechtsaf en vervolgens bevinden de liften en de trap zich aan de rechterkant.

U neemt de lift of de trap naar de derde verdieping. Recht tegenover de uitgang van de lift vindt u de registratiebalie. Als u met de trap bent gekomen moet u links de hoek om naar de registratiebalie. Er zijn hostesses aanwezig om u in de juiste richting te wijzen. Wilt u voor de start van het programma uw jas of tas ophangen? Naast de registratiebalie, bevindt zich een niet-beveiligde garderobe. Mocht u gebruik willen maken van kluisjes, dan bevinden deze zich op de begane grond bij de liften en trap.

Na registratie kunt u links van de registratiebalie in de open ruimte koffie of thee nuttigen. Er zijn koffie en thee automaten aan de linker en rechterkant van deze open ruimte. Medewerkers van Aristo zijn aanwezig om u te assisteren bij de koffie- en theeautomaten. In de open ruimte zijn sta- en zittafels geplaatst.

 

Plenaire sessie: Brennerzaal (verdieping 3)

Het programma start met een plenaire bijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op de derde verdieping. Vanuit de open ruimte loopt u via de registratiebalie naar de plenaire zaal. Voor de ingang van de plenaire zaal is een korte trap en een rolstoellift.

 

Sessies: zalen 3.04, 3.08 en Brennerzaal (verdieping 3)

De sessies vinden plaats op de derde verdieping. Vanuit de open ruimte loopt u rechtsaf de gang in waar zich aan weerszijde zalen bevinden. Zalen 3.04 en 3.08 zijn beschikbaar voor de sessies. De overige zalen in deze gang zijn voor andere groepen gereserveerd.
De sessies Impact van Onderzoek Vergroten: Ervaringsdeskundigheid en Impactvol Onderzoek: van Papier naar Praktijk vinden plaats in de Brennerzaal (verdieping 3) waar ook het plenaire deel plaatsvond. Vanuit de open ruimte loopt u via de registratiebalie naar de plenaire zaal. Voor de ingang van de plenaire zaal is een korte trap en een rolstoellift.

 

Lunch: restaurant (begane grond)

De lunch wordt geserveerd in het restaurant op de begane grond. Gelijk vanuit de trap en vanuit de liften loopt u het restaurant in. In het restaurant zijn sta- en zittafels. Aan de kant van de liften en trap zal er een buffet met verschillende broodjes staan. Medewerkers van Aristo staan bij het buffet om uitleg te geven over de verschillende broodjes. De soep zal door de medewerkers van Aristo worden uitgeserveerd aan tafel.

 

Posterpresentaties: zalen 3.01, 3.02 en Brennerzaal (verdieping 3)

De posters zullen worden opgesteld in zalen 3.01, 3.02 en de Brennerzaal waar ook het plenaire deel plaatsvindt. Op de wanden van deze zaal zullen posters worden opgehangen. Bij elke poster zal een onderzoeker aanwezig zijn die uitleg kan geven over de desbetreffende poster.

 

Toiletten

De toiletten (man/vrouw) bevinden zich op de derde verdieping waar ook de sessies plaatsvinden.
Op de begane grond bevinden zich op de looproute naar het trappenhuis aan de rechterkant de toiletten (man, vrouw en invalide).

 

Assistentie

Mocht u op de dag zelf vragen hebben over de locatie van bepaalde onderdelen van het programma? Geen zorgen, er zijn de hele dag hostesses en medewerkers van Aristo aanwezig die u de weg kunnen wijzen.

 

In geval van nood

We gaan er vanuit dat we de tegenslagen al hebben gehad én overwonnen. Maar, dat betekent niet dat we ons niet hoeven voor te bereiden op eventuele andere (nood) situaties. We zijn graag goed voorbereid, zodat iedereen veilig kan handelen.

Het evenement vindt plaats op de derde verdieping. In geval van nood kunt u via de trappen naar beneden. De trappen vindt u recht tegenover de liften en aan het einde van de hal aan de zijde van de Brennerzaal. Neemt u de trap vanaf de hal? Loop de trap helemaal naar bedenen en ga links het restaurant in. U slaat rechts af, loopt ca. 8 meter en slaat linksaf. Uiteraard is het hele gebouw voorzien van recent geteste brandalarmen. In het gebouw zijn ook voldoende EHBO en EHD koffers aanwezig.

Heeft u nog vragen met betrekking tot de noodvoorzieningen? Vraag het gerust aan een hostess of medewerker van Aristo.